Over ons

Carport is de universele, flexibele garage die zich voornamelijk bezighoudt met kwalitatief onderhoud van auto’s voor iedere autobezitter. Welvarend, minder bedeeld, autoliefhebber of iemand die het als vervoersmiddel ziet: iedereen is welkom! Want iedereen heeft uiteindelijk dezelfde wens: vertrouwd en betaalbaar onderhoud. Als extra dienst bieden wij ook autobemiddeling aan, dus het helpen bij het verkopen en aankopen van een auto.

Openheid en transparantie

Door de open werkplaats kunt u zelf contact hebben met de gene die daadwerkelijk aan uw auto sleutelt. We willen af van het gevoel dat u niet weet, hoe en wat er van uw auto vervangen of gerepareerd wordt en waarom die factuur zo hoog is. Met onze transparantie laten we zien wat er defect is en wat we gaan vervangen. Heeft u zelf wel eens de onderkant van uw eigen auto gezien?

Onafhankelijk maar specialistisch

Carport is uw garage, die u het vertrouwen geeft in uw eigen auto. Wij zijn een onafhankelijke garage waarbij we onderhoud uitvoeren aan alle automerken. Vanuit de passie en ervaring van het model gaat Carport zich ook specialiseren in de nieuwe Fiat 500.

De voordelen van Carport

  • Geen verrassingen achteraf
  • Betaalbaar onderhoud, hoge kwaliteit